Okategoriserade

Amélines 1 års dag

Jag tänkte att jag ville visa lite bilder för Er från Amélines födelsedag som vi firade här på sjukhuset i Lund. Bord och vitt tyg fick jag låna av  av lekterapin, som var gulliga och ordnade så jag fick upp det till Amélines rum. Ballonger till mina “luftballonger” fick jag från personalen på Ronaldhuset och i dagar förberedde jag, ritade och pysslade för att få ett litet kalashörn till hennes stora dag. Varje stund Améline vilade, så förberedde jag något inför hennes dag. Jag var så nervös inför hennes födelsedag. Hela veckan innan hade jag sådan ångest och trodde jag skulle gråta hela dagen och  bryta ihop, men det gick så bra. Kalaset blev precis så som jag ville att hon skulle ha det på sin 1 årsdag. Sköterskorna som jobbade den dagen bjöd på riktig skönsång. På härlig skånska sjöng de vi gratulerar med skorrande r. Améline sken som solen. Ett stort paket fick hon av avdelningen. Tack det betydde otroligt mycket för mig och vår familj att ni gjorde detta för henne. Det blev den finaste av dagar. Sedan pågick firandet i dagarna tre. Presenter från op, finaste kortet ifrån lekterapin. Det var många som ville fira våran prinsessa Améline Julie Linnéa Victoria.

Svarta och vita tjockare sugrör, svart garn ,vita ballonger och kaffemuggar blev till luftballonger att lägga smågodis i.
Såå många paket från familjen. Husen bakom presenterna har jag målat till den stora dagen. Jag har tänkt att jag ska sätta dem i en ram sedan så hon kan ha dem hemma i sitt rum.
“Unicornljus” med en “papperslåga är klart man ska ha i sin 1-års tårta.
En del av födelsedagsgästerna bar krona dagen till ära.
Inte den skarpaste av bilder men man ser ändå hela lilla kalashörnan.
Ett kakfat fyllt med bitar av vattenmelon.
En del av alla många fina presenter 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *