Okategoriserade

De tre musketörerna

Igår kände jag mig ensammast i hela världen. Jag var besviken på ett möte jag haft tidigare i veckan och i det kände jag mig  lite orättvist behandlad och mycket pressad och utsatt. Den känslan är en av de värsta tycker jag, att känna sig så ensam fast man dagligen möter så många människor när vi lever på sjukhus. Som mamma till Améline är jag så stark jag aldrig trodde jag kunde vara, men också väldigt  skör och bräcklig. Peta på mig och jag faller ihop.

Jag fick avlösning på sjukhuset ett par timmar på eftermiddagen, jag gick ner till waynes coffee, beställde en ceasarsallad och satte mig längst in på fiket vid ett bord med två stolar. Det var jag och alla andra ensamfikare som satt där. Lade fram mitt block och min mobil på bordet för att se lite “bussy” ut. Jag kanske också satt och hade arbetslunch och multitaskade kanske någon tänkte . Fast nej, rödgråtna svullna ögon och mitt platta inte så piffiga hår avslöjade mig.  Miljön  på fiket var lite mörk, dunkel och mysig . Det gillar jag. Min son Albin sa till mig för något år sedan. – Mamma har du tänkt på att alla din favoritfilmer går i samma färgskala. Det var inget jag tänkt på tidigare men när han sa det började jag fundera  och ja han hade så rätt . Man kan även säga att jag   gillar filmer som har samma färskala som  atmosfären på waynes coffee här i Lund. 

Ikväll kommer mamma och pappa ner hit till Lund. De vet att jag är har varit väldigt ledsen och haft mycket ångest de senaste dagarna/ nätterna. Vi är de tre musketörerna sa jag till pappa i morse när jag pratade med honom i telefon.När de sover hos mig på Ronald delar vi rum . Vi ligger på rad i varsin säng. När de var här för några veckor sedan så skrattade jag så att jag fick kramp i magen när vi skulle sova. Mamma och jag har en förmåga att omedvetet prata lite bakvänt så när mamma ska säga överkast blir det rövekast . Jag hade så svårt att sluta skratta för det var så kul. De är klippor mina föräldrar, så glad att jag har dem i allt det här.

“En för alla,alla för en “

Ha en fin Lördag alla kram Sanna 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *