Okategoriserade

“I wanna dance with somebody “

Jag har min chromebook med mig  på Amélines rum. Den är guld värd att ha med på sjukhus. De dagar när jag är riktigt trött och sliten sätter vi igång  “i wanna dance with somebody “på Spotify. Då kommer energin igång igen. I går satt Améline och hoppade i mitt knä med ena handen i luften när vi lyssnade på just den låten. Hon vet precis hur man diggar. Jättekul. Ibland kan jag känna igen min storasyster Lotta i henne. De har samma gester och samma minspel. Det måste bero på att de är födda i lejonets stjärntecken båda två. Hon är cool Améline. Sång, dans, rörelser och musik är det bästa hon vet. Vi sjunger mycket. Barnlåtar och “duschlåtar” du vet sådana man sjunger i duschen där akustiken är lite bättre. Om någon hör oss så bjuder jag på det men jag brukar höra mig för så ingen ligger i rummet bredvid. Amèline älskar när jag sjunger och tittar på mig med stora ögon och gosar in sig i min famn. Kommer en sköterska in så byts det till nanananaa mmmm ehhhmm. Hej och ett leende.

Ha en fin dag. Lyssna på i wanna dance with somebody vetja. Kram Sanna

https://youtu.be/eH3giaIzONA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *